Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OTVARA SE DIOPTA U PANČEVU: Besplatni pregledi vida za sve i odlični popusti - | K-013 Portal

OTVARA SE DIOPTA U PANČEVU: Besplatni pregledi vida za sve i odlični popusti

diopta, pancevo, otvaranje

Vodeći lanac optičarskih radnji u regionu, DIOPTA, u subotu, 16. jula, otvara svoju prvu radnju u Pančevu, u okviru BIG Pančevo centra. Tim povodom sve posetioce za vikend, 16 i 17. jula, očekujubesplatni pregledi vida i 20% popusta na odabrane modele naočara za sunce.

Osim pomenutih akcija, posetioci DIOPTA radnje moći će da pronađu na jednom mestu veliki izbor dioptrijskih ramova, stakala, kontaktnih sočiva i druge prateće opreme. Upravo tim povodom, a u susret otvaranju radnje, predstavljamo izdvojene modele dioptrijskih ramova i naočara za sunce po veoma atraktivnim cenama.

diopta otvaranje big pancevo 41

Mačkasti oblik i svetlo roze boja dioptrijskog rama poznatog svetskog brenda Pierre Cardin, oduševiće pripadnice lepšeg pola. Idealno se uklapa uz nežne letnje kombinacije i pogodan je za sve prilike, od dnevnih do večernjih. Cena modela iznosi 8300 dinara.

diopta otvaranje big pancevo 2

Ukoliko pak želite neki neutralniji model, za vas izdvajamo unisex Polaroid ram sa cenom od 6300 dinara. DIOPTA radnje godinama unazad u svojoj ponudi imaju veliki izbor dioptrijskih ramova kako ovog brenda tako i mnogih drugih, a ono što je važno istaći jeste da i nakon isteka promotivne akcije tokom vikenda otvaranja – sve kupce u Diopti očekuje besplatno utvrđivanje dioptrije.

diopta otvaranje big pancevo 5

Svedeni dioptrijski ram brenda MAX, predstavlja odličnu opciju za muškarce sa stilom koji žele da u jednom modelu spoje praktičnost, udobnost, ali i atraktivan dizajn. Od poslovnih sastanaka do neobaveznih druženja, ovaj ram je idealan za sve prilike. Posebno ga krasi atraktivna cena od samo 4100 dinara.

diopta otvaranje big pancevo 61

Sve koji traže savršen model naočara za sunce za ove letnje dane, još jednom podsećamo na 20% popusta na odabrane modele, tokom vikenda otvaranja, 16. i 17. jula. Iz velike ponude modela koji su na popustu, izdvajamo muški model Polaroid naočara sa cenom od 6900 dinara, dok će dame oduševiti mačkasti model brenda Esprit koji košta 6300 dinara.

Zbog toga, obavezno posetite novu DIOPTA radnju u BIG Pančevo centru i uverite se u odličnu ponudu, popuste, ali iskoristite i mogućnost besplatnog pregleda vida tokom vikenda otvaranja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.