Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevačko tužilaštvo o nesreći kod Banatskog Novog Sela - | K-013 Portal
banatsko novo selo, saobracajna nesreca

Pančevačko tužilaštvo o nesreći kod Banatskog Novog SelaU petak, 17. marta, oko 16,00 časova na Državnom putu broj 10 Beograd-Pančevo- Vatin, kod naseljenog mesta Banatsko Novo Selo dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri putnička vozila i u kojoj je jedna osoba P.T.(1937.) poginula.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je P.T. koji se kretao iz pravca Pančeva ka Banatskom Novom Selu svojim putničkim vozilom započeo radnju preticanja putničkog vozila koje se kretalo ispred njega. Tom prilikom je došlo do kontakta vozila kojim je upravljao P.T. sa vozilom iz suprotnog smera. Nakon kontakta sa putničkim vozilom iz suprotnog smera, vozilo kojim je upravljao P.T. je ostvarilo kontakt i sa putničkim vozilom iz svog smera, rečeno je za K-013 iz OJT Pančevo.

Dežurna zamenica OJT Pančevo je izvršila uviđaj, naložila vršenje kontrolnog tehničkog pregleda sva tri putnička vozila koja su učestvovala u saobraćajnoj nezgodi, obdukciju preminulog P.T. i da se utvrde sve činjenice relevantne za utvrđivanje uzroka saobraćajne nezgode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.