Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevka Mina Kapor u timu Srbije za Međunarodnu završnicu Sportskih igara mladih - | K-013 Portal

Pančevka Mina Kapor u timu Srbije za Međunarodnu završnicu Sportskih igara mladih

sportske igre mladih, mina kapor, pancevo

U Vrnjačkoj Banji održava se Državno finale devete sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. Najuspešniji SIMOVCI iz cele Srbije takmiče se za odlazak na Međunarodnu završnicu u Splitu.

Mina Kapor, mlada teniserka iz Pančeva, ponovila je prošlogodišnji uspeh i kao pobednica turnira na Državnom prvenstvu Mina i ove godine putuju u Split.

Mlada Pančevka je prošle godine svojim sportskim talentom i ponašanjem koje je, kako kažu u Sportskim igrama mladih, ponašanje kakvo treba da ima svaki SIMOVAC, ponela titulu mlade ambasadorke Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. Ova skromna devojčica izjavila je da je presrećna što je i ove godine učesnica Igara, raduje je što će u Splitu sresti neke od devojčica iz regiona koje je upoznala prošle godine, ali i da će se truditi da ostalim dečacima i devojčicama iz tima Srbije skrene pažnju koliko su baš ta prijateljstva i druženje u Splitu najvažnije uspomene koje se nose sa Međunarodne završnice.

Međunarodna završnica u Splitu održava se od 15. do 20. avgusta, a put Splita kreću najbolji učesnici Igara iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.