Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Krivična prijava protiv vozača zbog saobraćajne nesreće usled koje je došlo do prevrtanja vozila - | K-013 Portal

PANČEVO: Krivična prijava protiv vozača zbog saobraćajne nesreće usled koje je došlo do prevrtanja vozila

pancevo, saobracajna nesreca, auto se prevrnuo na krov, prevrtanje vozila

Do saobraćajne nesreće koja se dogodila u sredu, 18. maja, oko 20.45 u na raskrsnici ul. Svetog Save i Nemanjine došlo je  kada vozač je putničkog vozila koje se kretalo ul. Nemanjinom dolaskom do raskrsnice sa ul. Svetog Save nije ustupio prvenstvo prolaza vozilu koje se kretalo glavnim putem ul. Svetog Save, već je u isto udarilo, usled čega je došlo do prevrtanja putničkog vozila koje se kretalo glavnim putem i povređivanja tri osobe, rečeno je za portal K-013 iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

O događaju je obaveštena dežurna zamenica OJT Pančevo koja je naložila policijskoj upravi Pančevo vršenje uviđaja, dok su povređena lica prevezena prevežena do Opšte bolnice Pančevo, gde su im konstantovane lake telesne povrede.

Protiv vozača koji je izazavao saobraćajnu nezgodu biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja i sproveden postupak dokaznih radnji.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.