Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Pozorišna predstava Smehotresni kalambur 13. avgusta u Narodnoj bašti - | K-013 Portal

PANČEVO: Pozorišna predstava Smehotresni kalambur 13. avgusta u Narodnoj bašti

pozorisna predstava, smehotresni kalambur, pancevo

Razvojni centar za decu i mlade Naš kutak i Udruženje Sport za decu iz Beograda, Vas pozivaju na besplatnu pozorišnu predstavu, prvu ovakvog tipa u našem gradu.

U okviru inkluzivnog projekta putujuće pozorište, koji je podržan od strane grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu, udruženje Start za decu će 13.08.2022.godine sa početkom u 17 h, u Muzičkom paviljonu Narodne bašte, održati predstavu Smehotresni kalambur.

Domaćin predstave u Pančevu je Razvojni centar za decu i mlade Naš kutak.

Smehotresni kalambur je program koji izvode Predrag Vuković Peđolino i Rastko Kraljević. Predstava je mjuzikl i predstavlja jednu novu formu rada gde se pretpostavlja participiranje gledalaca i njihov uticaj na tok predstave.

Peđolino je na sceni kao glumac, pevač, animator.

Drugarstvo, bezbedno ponašanje i još mnogih drugih prepoznatljivih situacija pronađenih u bajkama i pričama i na njihovim predlošcima stvorene su neke nove priče, savremene priče, koje učesnici na licu mesta zajedno sa glumcima stvaraju kroz pozorišnu igru.

Predstava traje 45 minuta. Obiluje smehom, pesmicama, kreativnim idejama koje se sprovode na licu mesta.

Program je doživeo veliki uspeh na svim dečijim festivalima na kojima je igran u zemlji i inostranstvu, izvodi se na engleskom i mađarskom jeziku.

Tekst i režija: Predrag Vuković Peđolino
Igraju: Peđolino i Rastko Kraljević
Kompozitor: Jovan Stojiljković, Peđolino, Željko Joksimović
Aranžmani: Jovan Stojiljković, Saša Lokner

Predstava je prilagođena deci uzrasta od 3 do 12 godina.

Stoga pozivamo sve roditelje da prijave svoje mališane na jedistven, radostan događaj za decu koji će se održati u Muzičkom paviljonu Narodne bašte u Pančevu, u subotu, 13 avgusta, sa početkom u 17 h.

Prijavu možete izvršiti pozivom na broj 061-202-88-55, ili slanjem poruke na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

U prijavi navesti ime, prezime i uzrast deteta. Nakon završetka predstave glumci će nastaviti da se druže i fotografišu sa posetiocima.

Predstava je besplatnog karaktera.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.