Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Raspisan javni konkurs za izbor direktora Opšte bolnice - | K-013 Portal

PANČEVO: Raspisan javni konkurs za izbor direktora Opšte bolnice

opsta bolnica pancevo, direktor, konkurs

Raspisan javni konkurs za izbor i imenovanje direktora Opšte bolnice Pančevo, za mandatni period od četiri godine. Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja javnog konkursa u „Službenom glasniku Republike Srbije“.

Na sajtu Ministarstva zdravlja, navodi se da za direktora Opšte bolnice Pančevo može biti imenovano lice koje pored uslova utvrđenih Zakonom o zdravstvenoj zaštiti ispunjava i sledeće uslove:

- da ima završen medicinski fakultet sa položenim specijalističkim ispitom iz neke od grana medicine iz koje Opšta bolnica Pančevo obavlja delatnost;

- završenu akreditovanu edukaciju iz oblasti zdravstvenog menadžmenta, najmanje 5 godina radnog iskustva kao rukovodilac zdravstvene ustanove, odnosno rukovodilac organizacione jedinice u zdravstvenoj ustanovi;

ili;

-završen pravni ili ekonomski fakultet;

- završenu akreditovanu edukaciju iz oblasti zdravstvenog menadžmenta, najmanje pet godina radnog iskustva kao rukovodilac zdravstvene ustanove, odnosno rukovodilac organizacione jedinice u zdravstvenoj ustanovi.

Prilikom podnošenja prijave na konkurs za izbor direktora Opšte bolnice učesnik u konkursu je dužan da pored dokaza o ispunjenosti napred navedenih uslova dostavi i Plan rada i razvoja Opšte bolnice za mandatni period.

Javni konkurs se objavljuje u „Službenom glasniku Republike Srbije“, na internet stranici Ministarstva zdravlja RS i dnevnim novinama „Politika“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.