Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: UGS "Nezavisnost" dalo negativno mišljenje na odluku "Pantransprota" o povećajnu cena u gradskom i prigradskom saobraćaju - | K-013 Portal

PANČEVO: UGS "Nezavisnost" dalo negativno mišljenje na odluku "Pantransprota" o povećajnu cena u gradskom i prigradskom saobraćaju

ugs nezavinost, povecanje cena, pantransport

UGS "Nezavisnost" dalo negativno mišljenje na odluku "Pantransprota" o povećajnu cena u gradskom i prigradskom saobraćaju.

Negativno mišljenje je dato obzirom da je zahtevani procenat povećanja prevoza u prigradskom saobraćaju izuzetno veliki da će to uticati na sve kategorije građana, stoji u dokumentu u koji je portal K-013 imao uvid. 

Iz UGS "Nezavisnost" naglašavaju da je prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju komunalna delatnost u skladu sa Zakonom o komunalnim delatnostima, pa samim tim privredno društvo koje obavlja ovuo delatnost na teritoriji grada Pančeva navedenu činjenicu ne treba da prenebregne.

Sva druga privredna društva u Pančevu koja obavljaju komunalne delatnosti nisu povećala komunalne usluge za tako visok procenat i pored toga što imaju povećanje poslovanja zbog povećanja cena energenata.

Iz UGS "Nezavisnost" su mišljenja da je neophodno uskladiti povećanje cena sa platežnom moći građana.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS