Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uspeh kovinskih “Zmajevaca” na Pedagoškoj olimpijadi - | K-013 Portal

Uspeh kovinskih “Zmajevaca” na Pedagoškoj olimpijadi

kovin, zmajevci, duga

I ove godine kovinska “Zmajeva” osnovna škola uspešno je učestvovala na međunarodnoj Pedagoškoj olimpijadi u Moskvu, u kategoriji „Nauka oko nas – srednje i visoke škole“. 

To je veliki onlajn konkurs koji pruža nastavnicima i studentima pedagoških obrazovnih ustanova sveta priliku da pokažu svoja postignuća u nastavi i kreativnosti. Svi radovi postaju deo velikog repozitorijuma nastavnih materijala na internetu.

Ove godine, u velikoj konkurenciji “Zmajevci” su poneli dve prestižne nagrade: drugo mesto u nominaciji “Projektne aktivnosti u srednjoj i višoj školi” za konkursni rad “Ornamentika u srpskoj sakralnoj arhitekturi” i takođe drugo mesto u nominaciji umetničke fotografije za rad “Kružna duga” snimkom retkog optičkog efekta iz oblasti fizike.

“S obzirom na različite nazive nivoa u obrazovnim sistemima u Ruskoj Federaciji i Republici Srbiji, naši stariji razredi osnovne škole odgovaraju srednjoj školi, što je prema propozicijama ispoštovano. To je veliko priznanje i podstrek za dalju saradnju i rad na istraživanju i unapređenju nastavne prakse”, ističe autor i koordinator nagrađenih aktivnosti, profesor Dejan Kreculj, pedagoški savetnik.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.