Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Boško Obradović: Sada jasno da je put ka EU uslovljen Kosovom, odustati od iluzije zvane EU - | K-013 Portal

Boško Obradović: Sada jasno da je put ka EU uslovljen Kosovom, odustati od iluzije zvane EU

bosko obradovic, evropska unija

Lider pokreta „Dveri“ i narodni poslanik Boško Obradović izjavio je za Agenciju Beta da je nakon najnovijih izjava evropskih zvaničnika jasno da je dalji put Srbije u EU uslovljen priznanjem lažne države Kosovo i odricanjem od dela svoje državne teritorije.

On je ocenio da je pravo vreme da Srbija prestane da se bavi iluzijom zvanom ulazak u Evropsku uniju i da se okrene normalnoj bilateralnoj saradnji sa EU koja će biti u obostranom interesu.

Obradović je naveo da je veoma zahvalan specijalnom izaslaniku Nemačke za Zapadni Balkan Manuelu Saracinu kao i nemačkom kancelaru Olafu Šolcu što otvoreno govore da je dalji put Srbije u EU uslovljen odricanjem od dela državne teritorije.

„Da li bi na tako nešto pristao Saracin da je reč o delu Nemačke? Koji narod i koja država na svetu bi pristali da se odreknu svog teritorijalnog integriteta i suvereniteta? Zašto se to onda očekuje od Srbije“, rekao je Obradović za Betu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.