Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milivojević (DS): Ne očekujemo poziv od Vučića, on sve odluke donosi sam - | K-013 Portal

Milivojević (DS): Ne očekujemo poziv od Vučića, on sve odluke donosi sam

srdjan milivojevic, ds, demokratska stranka

Poslanik Demokratske stranke (DS) u Skupštini Srbije Srđan Milivojević izjavio je danas da u toj stranci ne očekuju da će predsednik Aleksandar Vučić uputiti poziv poslaničkim klubovima za razgovor o francusko-nemačkom predlogu za rešavanje kosovskog pitanja.

Milivojević je agenciji Beta rekao da u DS-u ne veruju Vučićevim obećanjima da će razgovarati sa šefovima poslaničkih grupa.

„Nismo dobili poziv od Aleksandra Vučića za razgovor i ne verujemo da će on po pitanju Kosova komunicirati s parlamentom. Mi Vučiću ništa ne verujemo, on sve odluke donosi sam, pa ne očekujemo poziv za razgovor ni na temu Kosova“, rekao je Milivojević.

Miroslav Aleksić, šef poslaničke grupe Narodne stranke (NS), rekao je da će danas uputiti zahtev predsedniku Skupštine Srbije Vladimiru Orliću za sazivanje posebne sednice na kojoj bi Aleksandar Vučić imao obavezu da poslanike informiše o francusko – nemačkom predlogu o Kosovu.

„Jedino mesto gde s Vučićem možemo da razgovaramo je parlament“, kazao je Aleksić za Nova.rs.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da će narednih dana pozvati sve predstavnike poslaničkih grupa u Narodnoj skupštini da ih obavesti šta je međunarodna „petorka“ tražila od Srbije, „kakve su im namere i šta se krije iza svega“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.