Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VIDEO: Voz kroz Osijek prevozio vojnu opremu Britanije i Francuske - | K-013 Portal
osijek, vojni voz, nato

VIDEO: Voz kroz Osijek prevozio vojnu opremu Britanije i FrancuskeKonvoj koji je prošao kroz Hrvatsku prevozio je opremu oružanih snaga Velike Britanije i Francuske, objasnili su danas iz hrvatskog Ministarstva odbrane.

Prugom kroz Osijek juče je prošao veliki konvoj vojne tehnike, što su građani snimili, pa se vidi kako se vozom prevoze vojni džipovi, a u drugom delu kompozicije tehnika pokrivena ceradom.

"Na graničnom prelazu Beli Manastir u Hrvatsku juče je ušla železnička kompozicija s opremom Oružanih snaga Velike Britanije. Teritoriju Hrvatske napustili su na graničnom prelaz Tovarnik. Na istoj ruti kroz teritoriju Hrvatske danas su prošli vagoni s opremom Oružanih snaga Francuske", objasnili su iz Ministarstva odbrane za RTL.

Kako su naveli iz Ministarstva odbrane, reč je o tranzitima kroz Hrvatsku koji su regulisani Sporazumom prihvaćenim ulaskom u NATO.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.