Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ivana Vuleta pobedila na mitingu u Beogradu - | K-013 Portal

Ivana Vuleta pobedila na mitingu u Beogradu

atletika, ivana vuleta, skok u dalj

Srpska atletičarka Ivana Vuleta pobedila je danas na mitingu u dvorani u Beogradu u disciplini skok u dalj.

Vuleta je do prvog mesta stigla skokom od 6.88 metara. Druga je bila još jedna srpka atletičarka, Milica Gardašević skokom od 6.69 metara.

Boško Kijanović je u trci na 400 metara ostvario rezultat od 46.22 sekunde, što je i novi državni rekord. Kijanović je oborio 30 godina star rekord koji je bio u vlasništvu Slobodana Brankovića i iznosio je 46.23 sekunde.

Elzan Bibić je oborio državni rekord u trci na 1500 metara sa vremenom od 3:38.84 minuta. Asmir Kolašinac je u disciplini bacanje kugle osvojio drugo mesto sa daljinom od 20.99 metara.

Anja Lukić istrčala je normu za SP Beograd22 kada je trku na 60 metara prepone prešla za 8.14 sekunde i time postala šesta atletičarka našeg tima sa postignutim novim nacionalnim rekordom.

Mlada juniorska šampionka Srbije u skoku uvis Angelina Topić je u seniorskoj konkurenciji na „Belgrade Indoor Meeting“ zauzela treće mesto rezultatom 1.87 metara.

Najbrži čovek planete Italijan Marsel Džejkobs nastupio je u trci na 60 metara, ali mu se u finalu dogodio peh, zbog prevelike želje za obaranjem svetskog rekorda napravio je prestup zbog kojeg je diskvalifikovan.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.