Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZLATO za Ivanu Španović na mitingu Dijamantske lige u Lozani - | K-013 Portal

ZLATO za Ivanu Španović na mitingu Dijamantske lige u Lozani

ivana spanovic, dijamantska liga lozana

Ivana Španović trijumfovala je na mitingu Dijamantske lige u Lozani. Do trijumfa je došla skokom od 6.73 metara u finalnoj seriji.

Ivana je uspela da trijufuje u izuzetno uzbudljivom finišu. Tačnije sve se svelo na finalnu seriju u kojoj su skakale tri najbolje. U toj seriji najdalje je skočila naša atletičerka i tako odnela pobedu.

Posle prve serije skokom od 6.71 metara Ivana je zauzela prvu poziciju, koju je skokom od 6.76 u drugoj seriji samo popravila.

Međutim, Šveđanka Kadi je preuzela prvu poziciju skokom od 6.92. Ivana je potom u petoj seriji popravila svoj rezultat - 6.85 metara i obezbedila plasman među tri najbolje.

Prema pravilima Dijamantske lige atletičarka koja skoči najdalje u finalnoj seriji je pobednica. Jasmin Sojers je dosegla do 6,43. Potom je Ivana Španović skočiila 6,73. poslednja na zaletištu bila je prvoplasirana Kadi, ali ona je doskočila na 6.64 metara.

Tako je Ivana Španović stigla do pobede.

Na ovom mitingu učestvovao je i Asmin Sinančević u bacanju kugle i zauzeo je četvrto mesto.

(Rts)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.