Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 4 medalje za karatiste Dinama iz PANČEVA na takmičenju u Mladenovcu - | K-013 Portal

4 medalje za karatiste Dinama iz PANČEVA na takmičenju u Mladenovcu

dinamo, pancevo, karate

Najmlađi takmičari Karate kluba Dinamo su prošlog vikenda učestvovali na Prvenstvu Srbije za poletarce, pionire i nade koje je održano u Mladenovcu.

Jedanaest talentovanih karatista Dinama se odlično borilo i u izuzetno jakoj konkurenciji velikog broja takmičara, osvojili su zlatnu, dve srebrne i bronzanu medalju, dok je troje malih boraca poraženo u repasažu u borbi za bronzana odličja.

Šampion Srbije u kokurenciji nada postao je Lazar Nikolić i to u kategoriji do 45 kg. Do titule je došao posle pet sjajnih pobeda, a ovim trijumfom ovaj talentovani dečak je objedinio titule sa prvenstva i Kupa Srbije.

Srebrne medalje osvojili su pionir Vojin Nikolić u kategoriji do 40 kg i nada Luka Gajin u katama.

Bronzom se okitila poletarka Teodora Robulj u katama.

U borbi za treće mesto poraženi su nada Vuk Vorkapić u borbama i pioniri Nevena Novakov i Tadija Gaćeša u katama.

Boje kluba branili su i Danica Opančina, Ana Vasić i Nikola Marčeta.

Najmlađi takmičari Dinama su pokazali evidentan napredak, mnogi od njih su po prvi put nastupili na Prvenstvu Srbije i odlično su se, bez straha, borili sa mnogo iskusnijim rivalima. Oni ozbiljno treniraju i imaju šta da nauče od svojih trenera Ivane Palalić, Nikole Nikolaša i Nenada Sokolovića koji su najzaslužiji za njihove dosadašnje rezultate.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS