Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mirončikov doneo Srbiji prvu medalju posle 26 godina! - | K-013 Portal

Mirončikov doneo Srbiji prvu medalju posle 26 godina!

boks, svetsko prvenstvo u boksu

Srpski bokserski reprezentativac Vladimir Mirončikov obezbedio je medalju na Svetskom prvenstvu u Beogradu, pošto se večeras plasirao u polufinale pobedom protiv Kazahstanca Nirbeka Orbalaja rezultatom 5:0.

Mirončkov, u kategoriji do 80 kg, bio je sjajan i doneo prvu medalju Srbiji na velikim takmičenjima posle 26 godina.

Mirončikov je plasmanom u polufinale obezbedio i minimalnu novčanu nagradu od 25.000 dolara.

Srebrna medalja vredna je 50.000, a zlato 100.000 dolara.

Abasov poražen u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Srpski bokserski reprezentativac Vahid Abasov zaustavljen je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Beogradu, pošto je danas, u kategoriji do 67 kilograma, izgubio od Japanca Sevona Okazave rezultatom 4:1.

Srbija u večernjem programu ima još jednu šansu za plasman u polufinale i obezbeđenu medalju - Sadam Magomedov, u kategoriji do 92 kilograma, oko 20.30 izlazi na megdan dvostrukom olimpijskom i četvorostrukom svetskom šampionu Kubancu Huliju La Kruzu.

La Kruz prejak za Magomedova

Srpski bokserski reprezentativac Sadam Magomedov zaustavljen je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Beogradu, pošto je večeras, u kategoriji do 92 kg, poražen od dvostrukog olimpijskog i četvorostrukog svetskom šampiona Kubanca Hulija La Kruza rezultatom 5:0.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.