Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MMA: Marina Spasić i Jovan Marjanović blistali u Beogradu - | K-013 Portal

MMA: Marina Spasić i Jovan Marjanović blistali u Beogradu

borilacki sportovi, mma, mma liga srbije, marina spasic, jovan marjanovic

Članica Sinđelića Marina Spasić i Jovan Marjanović iz niške ekipe „Top Team“ obeležili su spektakl u okviru trećeg kola MMA lige Srbije.

Nekoliko stotina gledalaca okupilo se oko oktagona postavljenog u srcu Beograda i uživalo u 31 borbi (šest u glavnom delu i 25 kvalifikacionih), a najjače ovacije čule su se tokom profesionalnog meča u ženskoj konkurenciji, gde je Spasićeva bila bolja od Jovane Đukić (My Rules), savladavši je tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Ništa manje aplauza nije bilo ni nakon spektakularne pobede Marjanovića nad Antom Alilovićem iz Ljubuškog u glavnoj borbi.

„Pripreme u mom matičnom klubu su protekle odlično. Očekivali smo da će protivnik hteti da skraćuje distancu i zato smo dosta radili na borbi u klinču. Održavao sam “stend ap”, ali se ipak dogodila završnica u parteru. Zadovoljan sam nastupom, uočili smo nedostatke i potrudićemo se da ih ispravimo. Hvala ljudima iz MMA saveza Srbije koji rade odličan posao i ovaj sport svakim događajem podižu na viši nivo“, rekao je Marjanović.

Predsednik MMA saveza Luka Nikolić, čestitao je pobednicima i učesnicima trećeg kola MMA lige Srbije, koji je direktno, kao i prethodna dva događja, prenošen na TV Arena sport.

„Prijaju lepe reči od pobednika Marjanovića o organizaciji događaja. Svesni smo da dižemo MMA sport u Srbiji, ali je to ujedno i obaveza da radimo što bolje u narednom periodu. Sa saradnicima svaki dan radim na tome da MMA dignemo na svetski nivo i nadamo se da ćemo uz podršku prijatelja krajem godine krunisati naše napore organizacijom Brave CF spektakla u Beogradu. Postali smo prepoznatljivi u svetu MMA, naši događaji su ispraćeni i pohvaljeni širom planete. Idemo dalje“, poručio je Nikolić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.