Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKI BK Profesionalac proglašen za najbolji bokserski klub u Vojvodini - | K-013 Portal

PANČEVAČKI BK Profesionalac proglašen za najbolji bokserski klub u Vojvodini

boks, bk profesionalac, pancevo

U nedelju, 19. marta, takmičenjem u Šidu, okončano je ovogodišnje pojedinačno Prvenstvo Vojvodine u boksu.

Pančevački klub Profesionalac je proglašen za najbolji bokserski klub u Vojvodini, jer su njegovi mladi borci ostvarili fantastičan rezultat – osvojili su šest zlatnih odličja i jednu bronzu.

Da uspeh bude još upečatljiviji svedoči i ovaj podatak: šest finalnih borbi – šest pobeda, a uz sve to u Pančevo su stigla i tri vredna pehara.

Sjajni bokseri iz Profesionalca bili su najbolji u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, a ceo kolektiv je zaslužio priznanje za prvo mesto u ukupnom plasmanu.

Zlatne medalje osvojili su: kadeti Petar Samardžić (46 kg), Aleksa Mikuljka (60 kg), Veljko Dinić ( 63 kg), juniori Stefan Novakov (46 kg), Strahinja Samardžić (57 kg) i Marko Tankosić (75 kg).

– Najbolji smo bili i na pojedinačnom Prvensvtu Beograda sa šest zlatnih odličja, a evo uspeh smo ponovili i na pokrajinskom šampionatu. Ispunili smo ono što smo obećali. Sada nas očekuje pojedinačno Prvenstvo Srbije koje će od 5. do 9. aprila biti održano u Valjevu. Imamo dvanaest spremnih takmičara za državni šampionat, a sve su to deca iz našeg grada. Najviše takmičara imamo u kategorijama kadeta i juniora. I to vrlo talentovanih i kvalitetnih. To što Profesionalac i grad Pančevo imaju trenutno u boksu to nema nijedan klub i niti grad u Srbiji, a verovatno i u regionu – rekli su u BK -u Profesionalac.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.