Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Američki fudbal: Posle nesrećnog starta, Banat Bulls-i u Pančevu dočekuju ekipu Blue Dragons - | K-013 Portal

Američki fudbal: Posle nesrećnog starta, Banat Bulls-i u Pančevu dočekuju ekipu Blue Dragons

banatski bikovi, američki fudbal, banat bulls, sport

Utakmicom u Kragujevcu, prvi regionalni klub Banat Bulls-i započeli su novu sezonu u Prvoj ligi Srbije. Oni su gostovali aktuelnim šampionima Srbije Divljim veprovima od kojih su, nažalost, pretrpeli poraz.

Konačni rezultat bio je 41:29 za tim iz Kragujevca. Momci koje predvodi glavni trener Bojan Kovačević su otišli u Kragujevac kao favoriti, jer je mnogo velikih stručnjaka iz sveta američkog fubala procenilo da oni imaju trenutno najkvalitetniji sastav igrača, kao i stručnog štaba.

Bulls-i su na pauzu otišli sa vođstvom 15:12, ali se u drugom poluvremenu sve promenilo. Smenjivali su se u vođstvu, sve do poslednjih 3 minuta kada su isključeni glavni trener i predsednik Wild Boars-a. Posle duge pauze, Bulls-i su započeli svojih novih 3 pokušaja, ali zbog cele euforije koja je dovela do isključenja čelnika Kragujevca i same pauze, nisu mogli da poentiraju i preokrenu rezultat u svoju korist.

Banat Bulls

Iako nisu pobedili, Bikovi su odigrali sjajnu utakmicu i nisu odustajali sve do poslednjeg sudijskog zvižduka. Ovog vikenda, tačnije u nedelju od 15 časova, na terenu kod Hale sportova, momci iz Banat Bulls-a u okviru drugog kola 7 na 7 Prve lige Srbije dočekaće ekipu Blue Dragons iz Beograda.

Nažalost, zbog epidemiloške situacije u Srbiji, utakmica će se igrati bez prisustva publike. Za sve navijače Banat Bulls-a ekipa će se potruditi da detaljno prenosi kretanje rezultata na zvaničnim profilima kluba na društvenim mrežama. Ako ne možete da budete uz njih na tribinama, moćićete da budete online!

Banat Bulls

(J. V.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.