Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Hrvatska rival vaterpolista Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva - | K-013 Portal

Hrvatska rival vaterpolista Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

vaterpolisti, delfini, Hrvatska, Budimpešta, četvrtfinale

Vaterpolisti Hrvatske biće rival reprezentaciji Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Mađarskoj, a taj meč na programu će biti u sredu, 29. juna, u 16 časova u Budimpešti. 

Hrvati su do bitke protiv "delfina" i balkanskog derbija došli tako što su u osmini finala ubedljivo savladali Gruziju sa 13:7 (3:2, 4:2, 3:0, 3:3).

Poznat je još jedan četvrtfinalni par Svetskog prvenstva. Crna Gora je u osmini finala bila bolja od Japana sa 10:9 (3:1, 2:5, 3:2, 2:1) i igraće protiv Španije.

Italija i Australija sastaće se danas u 17 časova u osmini finala, a bolji iz tog duela će na megdan domaćinu Mađarskoj.

Grčka u četvrtfinalu čeka pobednika utakmice između Južne Afrike i Sjedinjenih Američkih Država koja će se odigrati danas od 18.30 časova.

Svi četvrtfinalni mečevi Svetskog prvenstva na programu su 29. juna, polufinala će se odigrati 1. jula, a finale i meč za bronzu 3. jula.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.