Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srpski odbojkaš Nikola Rosić pobedio koronavirus - | K-013 Portal

Srpski odbojkaš Nikola Rosić pobedio koronavirus

Srpski odbojkaški reprezentativac Nikola Rosić objavio je večeras da je pobedio korona virus i poručio svima da ostanu kod kuće i vode računa o sebi i svojima.

On igra u Rumuniji, a po povratku u Srbiju lečio se u bolnici "Dragiša Mišović", a potom je dva dana proveo u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu.

"Posle mnogo pobeda, onih sportskih, ovoga puta sam uspeo da pobedim u najvećoj životnoj borbi - protiv virusa korona. Nakon blage temperature i samoizolacije zbog sumnje na koronu, test je pokazao da sam pozitivan. Od tog trenutka sam sebi postavio milion pitanja, kako, gde, šta dalje? Rekli su mi da su moji simptomi blaži i da ću se uz terapiju brzo oporaviti. I bili su u pravu", naveo je Rosić.

"Doktori, heroji sa Infektivne klinike i Bolnice 'Dragiša Mišović', heroji koji vode računa o pacijentima sa lakšom kliničkom slikom na Beogradskom sajmu, u najboljim mogućim uslovima koje su mogli da organizuju. Aplauz koji dobijaju u 20h je malo u odnosu na sve ono što ti požrtvovani ljudi rade za nas i našu zemlju svakodnevno", napisao je Rosić na Fejsbuku, uz fotografije sa Sajma.

On je dodao da su porodica i prijatelji sa kojima je bio u kontaktu dobro, da su svi u svojim domovima i prate instrukcije nadležnih organa.

"Zahvalan sam im na ogromnoj podršci i ljubavi koje su mi pružali sve vreme…Zahvalan sam Bogu na sjajnim ljudima koje sam upoznao tokom boravka u bolnici, što sam imao čast da popričam sa valjevskim episkopom Milutinom i što sam imao sjajan tretman u svakom trenutku. Nakon dva negativna testa, ja sam konačno kod svoje kuće i sa svojom porodicom", napisao je odbojkaš.

"Obraćam se svima ovom prilikom sa porukom da se čuvate, da ostanete kod kuće i vodite računa o sebi i svojima. Ako osetite prve simptome, ne čekajte, nego se javite doktorima i testirajte se. Svi u ovakvim situacijama moramo pokazati odgovornost, misliti jedni na druge, jer je to jedini način da se svi izborimo sa situacijom koja nas je snašla. Pobedićemo zajedno", poručio je Rosić.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.