Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Adžić: Čukarički nema šta da izgubi protiv Tventea - | K-013 Portal

Adžić: Čukarički nema šta da izgubi protiv Tventea

Čukarički, Tvente

Fudbaleri Čukaričkog gostovaće sutra (19.00) holandskom Tventeu u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a vezista "brđana" Luka Adžić poručio je da on i njegovi saigrači nemaju šta da izgube na utakmici u Enshedeu.

Tvente je pre šest dana slavio sa 3:1 na stadionu Partizana, ali Adžić je rekao da se Čukarički neće lako predati.

"Prelako smo primali golove, to nas je koštalo boljeg rezultata. Naravno da je posle pobede od 3:1 Tvente favorit, tu dileme nema. Isto tako, mi nemamo šta da izgubimo. Svakako da posedujemo kvalitet i da možemo da im napravimo problem. Fudbal je živa igra, nismo doputovali ovde da se unapred predamo. Daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat. Verujemo da možemo u tome da uspemo", izjavio je Adžić za zvanični sajt Čukaričkog.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Anderlehta istakao je da je početak meča na stadionu De Grolsh Veste veoma bitan.

"Naravno da početak meca mnogo znači, ali moramo da budemo u fokusu čitavo vreme. Eto, u Beogradu smo olako primili prvi gol. Nadam se da sad mi možemo da budemo ti koji će povesti, u tom slučaju utakmica bi se otvorila, sve bi bilo drugačije. Moramo da ostavimo što bolji utisak", rekao je Adžić.

Mladi ofanzivni vezista poznaje atmosferu u Enshedeu jer je nastupao u Holandiji za Emen kao pozajmljeni fudbaler Anderlehta.

"Igrao sam više puta na stadionu Tventea. Prelepo zdanje, često ispunjeno do poslednjeg mesta. Uglavnom, sve je to i normalno za veliki klub, sa takvom tradicijom. Sigurno je da nas čeka lepa atmosfera u revanš meču. Početak je sezone za njih, prvi zvanični meč na domaćem terenu igraju baš protiv nas. Takođe, nije ih dugo bilo u Evropi, ne sumnjam da će biti odličan ambijent", zaključio je Adžić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.