Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bez golova u meču Danske i Tunisa - | K-013 Portal

Bez golova u meču Danske i Tunisa

danska, tunis, fudbal

Fudbaleri Danske i Tunisa odigrali su danas nerešeno 0:0, u utakmici prvog kola Grupe D na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Tunis je u 23. minutu mogao do vodjstva, kada je loptu u mrežu Danske poslao Islam Džebali, ali je gol poništen zbog ofsajda.

Afrička selekcija je bila konkretnija u prvom delu meča, a najbolju priliku imala je u 42. minutu. Jusef Msakni je asistirao ka Džebaliju, koji izlazi sam pred golmana Kaspera Šmajhela, ali je danski čuvar mreže intervenisao i loptu poslao u korner.

Drugo poluvreme na stadionu Edukejšn siti bolje je počela Danska, koja je u 55. minutu zatresla mrežru rivala preko Andreasa Skova Olsena, ali je gol poništen zbog nedozvoljene pozicije u kojoj se našao Mikel Damsgor.

U 69. minutu sa ivice kaznenog prostora šutirao je Kristijan Eriksen, a golman Tunisa Ajmen Dahmen loptu šalje u korner.

Najviši u skoku posle udarca iz ugla bio je Andreas Kristensen, koji loptu šalje pred gol, a iz bilizne stativu pogadja Andreas Kornelijus.

U četvrtom minutu nadoknade meksički sudija Sesar Arturo Ramos gledao je video snimak, nakon što je rukom u kaznenom prostoru igrao Tunišanin Jasin Merija, i odlučio je da nema penala za Dansku.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je ovo prvi meč na Svetskom prvenstvu u Kataru koji je završen bez golova.

Večeras od 20.00 u ovoj grupi igraju Francuska i Australija.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.