Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Borjan: Svaki zvezdaš treba da bude ponosan; Milunović: Srnićeve suze govore sve - | K-013 Portal

Borjan: Svaki zvezdaš treba da bude ponosan; Milunović: Srnićeve suze govore sve

milan borjan, crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da svaki navijač "crveno-belih" može da bude ponosan igrom fudbalera srpskog šampiona na meču prvog kola Lige Evrope protiv Monaka.

Crvena zvezda je sinoć u Beogradu poražena od Monaka 1:0 u meču prvog kola grupe H Lige Evrope.

"To je fudbal, odigrali smo dobru utakmicu pred našim navijačima i svaki zvezdaš treba da bude ponosan. Ne zbog rezultata, ali zbog odnosa prema dresu i utakmici. Primili smo gol iz penala i krivo mi je što smo izgubili, ali dešava se to... Idemo dalje, ima još utakmica u grupi i daćemo sve od sebe da prođemo dalje", rekao je Borjan, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

On je podsetio da Crvena zvezda poslednjih šest godina igra u grupnoj fazi evropskih klupskih takmičenja.

"To nikom u Srbiji ne polazi za rukom. Mi to radimo iz sezone u sezonu, napredujemo iz dana u dan. Bilo je promena i turbulencija, ali smo izašli jaki iz toga. Nismo imali sreće, ali čeka nas utakmica sa Novim Pazarom i bitno nam je da i tu osvojimo tri boda. Navijači su bili sjajni. Hvala severnoj tribini na velikoj podršci", istakao je Borjan.

Štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković kaže da su "crveno-beli" zaslužili pobedu protiv Monaka.

"Ceo tim je odigrao dobro, zaslužili smo pobedu, više od njih, ali desio se nesrećni penal. To može svakom da se dogodi... Okrećemo se utakmici u nedelju koja je važna i da osvojimo tri boda protiv Novog Pazara. Podrška navijača nikada nije izostala, nadam se da neće ni ubuduće. Bila je odlična atmosfera", zaključio je Eraković.

Milunović: Srnićeve suze govore sve

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović izjavio je da su igrači "crveno-belih" emotivno ispražnjeni posle poraza od Monaka (0:1) u meču prvog kola grupe H Lige Evrope.

"Vruća je glava. Emotivno smo ispražnjeni, pogotovo posle ovakvog poraza, kada nas protivnik bez prilika, sem jedne u prvom poluvremenu - pobedi. Što se penala tiče, mislim da Srnićeve suze govore koliko smo dali sve od sebe i hteli da izađemo iz teškog perioda. Ginemo na terenu, svi kao jedan i nadam se da je publika prepoznala to, pogotovo naše Delije. Imali smo naše šanse, okrećemo se narednim utakmicama", rekao je Milunović, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

Crvena zvezda je na ovom meču imala veliku podršku navijača sa tribina.

"Svaki navijač nam znači, oni su naš 12. igrač. Podrška koju osećamo je neverovatna. Zaista su uvek uz nas, i u ovim teškim trenucima. Pozivam ih da nastave da nam pružaju podršku i u narednim utakmicama. Daćemo sve od sebe da to opravdamo", podvukao je Milunović.

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović kaže da je njegov tim propustio veliki broj prilika.

"Imali smo šanse koje nismo iskoristili, nije sreća presudila. Ne znam da li je bio penal, ali ako je bio, bio je za nas. Nemamo sreće sa sudijama, ali nema veze. Borimo se dalje, ovo je tek prvo kolo, a pred nama je još pet utakmica. Borili smo se do poslednje sekunde, šteta što nismo osvojili bod", istakao je Dragović.

Crvena zvezda će u narednom kolu u Ligi Evropa gostovati Trabzonu, koji je na startu takmičenja poražen u gostima od Ferencvaroša 3:2.

Bukari: Moramo brzo da zaboravimo poraz od Monaka

Vezni fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari izjavio je da igrači "crveno-belih" moraju što pre da zaborave meč protiv Monaka i da se okrenu narednoj utakmici.

"Mislim da ova utakmica nije bila naša. U prvom poluvremenu smo kontrolisali meč, mogli smo da postignemo jedan ili dva gola, nismo uspeli u tome. Utakmica je bila zaista dobra, nije se završilo onako kako smo želeli, ali to je fudbal. Brzo moramo da zaboravimo ovaj meč i da se okrenemo sledećoj utakmici", istakao je Bukari, a prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

On je istakao da mu je žao što nije postigao gol protiv Monaka.

"To je moj posao, moram uvek da budem na visini zadatka na terenu. Nisam uspeo da postignem gol ili upišem asistenciju, žao mi je zbog toga. Moram da nastavim vredno da radim i da se borim zbog naših navijača. Ponavljam da je to moj posao i kada sam na terenu moram da trčim i borim se za ekipu", dodao je fudbaler Crvene zvezde.

"Navijači nas motivišu da damo i više od svog maksimuma. Neverovatni su. Ovo je samo početak, prva utakmica u LE, moramo da nastavimo vredno da radimo, naravno pre svega da se odmorimo, a zatim da radimo na našim greškama. Imamo još pet utakmica u LE, ne preostaje nam ništa nego da se fokusiramo na sledeći meč, da razmišljamo o našim greškama i učimo iz njih", zaključio je Bukari.

Crvena zvezda će u nedelju gostovati Novom Pazaru u 11. kolu Superlige Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.