Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Borjan: Uz punu Marakanu idemo do Lige šampiona - | K-013 Portal

Borjan: Uz punu Marakanu idemo do Lige šampiona

borjan, zvezda

Kapiten i golman FK Crvena zvezda Milan Borjan poručio je danas da uz punu Marakanu on i njegovi saigrači mogu preko Makabija iz Haife do plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Izabranici trenera Dejana Stankovića u utorak, 23. avgusta (21.00) dočekaće prvaka Izraela u revanšu plej-ofa za plasman u elitno takmičenje, u kom će juriti zaostatak od 3:2 iz Haife.

"Iza nas je utakmica u Haifi, rezultatski se nije završilo kako smo očekivali, međutim odigrali smo samo jedno poluvreme. Kvalitetni smo i svesni smo te činjenice, ogromna želja je prisutna kod cele ekipe da se plasiramo u Ligu šampiona. Vredno se pripremamo, imamo dovoljno vremena da dodatno analiziramo protivnika, videli smo gde možemo bolje i to ćemo i primeniti u utorak. Puna Marakana nas dodatno inspiriše, kada je tako za nas ne postoji nesavladiva prepreka", izjavio je Borjan za zvanični sajt crveno-belih i dodao:

"Uživamo u atmosferi koju samo naši navijači znaju da naprave. Upućeni smo da je Marakana rasprodata, a utakmica je tek u utorak, upravo to nam je dodatni vetar u leđa. Borićemo se, nikada nije bilo lako, ali smo mnogo puta pokazali da smo najjači kada je najbitnije. Uz našeg dvanaestog igrača idemo po Ligu šampiona".

Golman petrostrukog uzastopnog prvaka Srbije raduje se spektaklu na tribinama i još jednoj posebnoj koreografiji navijača Zvezde.

"Poruka navijača na utakmici protiv Pjunika je bila jasna. Marakana je na tom meču izgledala fenomenalno, zvezdaši su došli u dresovima što je doprinelo da slika bude još lepša. Sledeći zadatak je da svi dođu u crvenim i belim majicama, želimo da vidimo i tu sliku i da navijači oboje stadion u Zvezdine boje. Utakmica protiv Makabija je još jedna prilika za pravi spektakl, mi ćemo učiniti sve da tako i bude na terenu, a na navijačima je da isto učine na tribinama. Zvezda je velika porodica, svako će imati svoju ulogu u utorak, a kao što je dobro poznato, zajedničkim snagama možemo sve", rekao je Borjan.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.