Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dragan Šolak posle Sautemptona kupio turski Gestepe - | K-013 Portal

Dragan Šolak posle Sautemptona kupio turski Gestepe

dragan solak, gestepe, fudbal

Gestepe je u petak ozvaničio početak saradnje sa kompanijom Sport ripablik koja je kupila 70 odsto akcija ovog kluba.

Radi se o konzorcijumu koji je vlasnik Sautemptona i čiji je glavni investitor Dragan Šolak, osnivač United grupe u okviru koje posluje i Sport klub, piše N1.
 
 
Konferenciji na stadionu Gestepea prisustvovali su Mehmed Sepil, Rasmus Ankersen i Henrik Kraft.
 
"Dugo se u javnosti pričalo o ovome, a od danas smo i zvanično potpisali saradnju. Sport ripablik je novi partner Gestepea. Tu smo sa Rasmusom Ankersenom i Henrikom Kraftom. Gospodin Arkenson biće novi predsednik kluba. Uz to što je prvi strani investitor u turskom fudbalu, biće i prvi stranac predsednik kluba. Gospodin Hendrik je predsednik Sport ripablika i Sautemptona", rekao je Sepil.
 
"Ovo je dan novog početka za Gestepe. Klub se već dokazao, ima mnogo navijača i zaslužio je poštovanje. Sada idemo na sledeći nivo. Uradili smo dobre stvari, ali sve vreme smo plivali kontra talasa. Sada ćemo plivati sa Sport ripablikom našim novim investitorom i lično sam impresioniran time", dodao je Sepil.
 
 
"Imamo velike ambicije, radićemo zajedno na tome da klub podignemo na viši nivo i verujemo da će uspeh doći. Ali, moramo da idemo korak po korak. Za to mora da se izgradi i prava infrastruktura i da se prate pravi procesi. Ne želimo da budemo uspešni samo u jednoj sezoni, već želimo uspeh koji će trajati", rekao je između ostalog Rasmusen.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.