Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fudbaleri Crvene zvezde igraju šest kontrolnih mečeva na pripremama u Turskoj - | K-013 Portal

Fudbaleri Crvene zvezde igraju šest kontrolnih mečeva na pripremama u Turskoj

fk crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće šest kontrolnih mečeva tokom zimskih priprema u Turskoj, koje će biti održane od osmog do 27. januara naredne godine, saopštio je danas beogradski klub.

Kako je ranije najavljeno "crveno-beli" drugog januara 2023. godine će krenuti sa lekarskim pregledima, a dva dana kasnije počinje trenažni proces Crvene zvezde.

Crvena zvezda će potom otići na pripreme u Tursku gde će odigrati šest mečeva. Prvi rival "crveno-belih" na pripremama u Turskoj biće Lehija iz Gdanjska 15. januara, a četiri dana kasnije srpski šampion igraće protiv Nefčija. Beogradski klub će 21. januara igrati sa Koprom, a dan kasnije rival "crveno-belih" biće Dinamo iz Tbilisija. Crvena zvezda će se 25. januara sastati sa Ludogorecom, a dva dana kasnije srpski šampion će igrati sa Austrijom Lustenau.

Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na prvom mestu na tabeli sa 53 boda. Šampion Srbije će u 20. kolu, koje je na programu četvrtog februara naredne godine, dočekati Vojvodinu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS