Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fudbaleri Partizana večeras dočekuju Slovacko - | K-013 Portal

Fudbaleri Partizana večeras dočekuju Slovacko

partizan

Fudbaleri Partizana dočekuju večeras od 21 sat u Beogradu ekipu Slovackog u sklopu šestog kola grupe D Lige konferencija.

Na prvom mestu u grupi, pre poslednjeg kola, nalazi se Nica sa osam bodova, dok je Partizan sa istim brojem bodova drugi. Sledi Keln sa sedam, dok Slovacko na poslednjem mestu ima četiri boda.

Dve prvoplasirane ekipe nastavljaju takmičenje na proleće - prvoplasirana će igrati direktno osminu finala, dok će drugi iz grupe u šesnaestini finala igrati sa jednom od trećeplasiranih ekipa iz grupne faze Lige Evrope.

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić je izjavio da njegova ekipa ulazi u utakmicu bez kalkulacija.

"Izvukli smo pouke iz prve utakmice, Slovacko igra direktan fudbal. Sada više razmišljamo o našoj igri, pošto smo u boljoj poziciji. Odigrali smo više utakmica. Pokazali smo da možemo da igramo zanimljiv fudbal. Bila mi je želja da u Nici obezbedimo prolaz u nokaut fazu LK, ali nažalost nismo uspeli. Igrači će sutra pružiti maksimum, nećemo se braniti i sigurno je da neće da bude kalkulacija", naveo je trener crno-belih na konferenciji za novinare uoči meča sa Slovačkom.

Podsetio je i da je ekipi dovoljan nerešen rezultat za prolaz dalje.

"Igrači su nas izvukli iz krize i sve što se desilo do sada je njihova zasluga. Utakmica neće biti laka, a mala trema postoji kod mene, pošto će na tribinama biti 18.000 dece. Želim da sve prođe kako treba zbog te dece, jer će neko od njih možda zaigrati za ovaj klub", zaključio je Petrić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.