Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Gol i dve asistencije Mitrovića u pobedi Fulama protiv Kristal Palasa - | K-013 Portal

Gol i dve asistencije Mitrovića u pobedi Fulama protiv Kristal Palasa

premijer liga, fudbal, mitrovic, fulam, kristal palas

Fudbaleri Fulama pobedili su danas na gostujućem terenu u londonskom derbiju Kristal Palas sa 3:0, u utakmici 17. kola Premijer lige.

Takmičenje u Premijer ligi nastavljeno je danas posle pauze zbog Svetskog prvenstva, a utakmice se tradicionalno igraju drugog dana Božića, na Boksing dej.

Fulam je prekinuo niz od dva poraza i ostvario šestu pobedu u ligi.

Fulam je poveo golom koji je Bobi Dekordova-Rid postigao u 31. minutu posle centaršuta srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića. Mitrović je bio asistent i kod drugog pogotka na utakmici, kada je mrežu zatresao Tim Rim, u 71. minutu.

U 80. minutu Mitrović je postigao gol kada je loptu glavom poslao u mrežu posle centaršuta Vilijana i postavio je konačan rezultat.

Od 34. minuta Kristal Palas je igrao sa desetoricom pošto je Tajrik Mičel dobio crveni karton zbog oštrog starta na Teteu. U 57. minutu ekipa je ostala sa devetoricom na terenu, pošto je drugi žuti karton dobio Džejms Tomkins.

Fulam je osmi na tabeli sa 22 boda, a Kristal Palas zauzima 11. mesto sa 19.

Fudbaleri Njukasla pobedili su na gostujućem terenu Lester sa 3:0 i popeli se na drugo mesto na tabeli.

Crno-beli su poveli u trećem minutu golom Krisa Vuda iz jedanaesterca, a četiri minuta kasnije prednost je udvostručio Migel Almiron. Konačan rezultat postavio je Žoelinton pogotkom u 31. minutu.

Posle devete pobede Njukasl se popeo na drugo mesto na tabeli sa 33 boda i ima četiri boda manje, ali i dve utakmice više od prvoplasiranog Arsenala. Mančester siti na trećem mestu ima 32 boda ali i dve utakmice manje od Njukasla. Lester je 13. na tabeli sa 17 bodova.

Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su na gostujućem terenu Everton sa 2:1.

Domaći su poveli golom koji je Jeri Mina postigao u sedmom minutu, a izjednačio je Danijel Podense u 22. minutu. Treću pobedu u Premijer ligi Vulverhemptonu je doneo Rajan Ajt Nuri pogotkom u petom minutu nadoknade.

Vulverhempton je prvi u zoni ispadanja, 18. na tabeli sa 13 bodova, a Everton je na 17. mestu sa bodom više.

Fudbaleri Brajtona pobedili su na gostujućem terenu Sautempton sa 3:1.

Brajton je poveo u 14. minutu golom Adama Lalane, a prednost je udvostručio fudbaler Sautemptona Romen Pero koji je postigao autogol u 35. minutu. Treći gol postigao je Soli Marč u 56. minutu. Gol za Sautempton postigao je Džejms Vord-Prouz u 73. minutu, kada je naleteo na odbijenu loptu, kada mu je prethodno golman Sančes odbranio jedanaesterac.

Brajton je šesti na tabeli sa 24 boda, a Sautempton je posle 10. poraza u ligi poslednji sa 12 bodova.

Ranije danas Brentford je na svom terenu odigrao nerešeno 2:2 protiv Totenhema, a kasnije igraju: Aston Vila – Liverpul i Arsenal – Vest Hem.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.