Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Grupa C: Bajern prvi u grupi, Barselona eliminisana iz Lige šampiona - | K-013 Portal

Grupa C: Bajern prvi u grupi, Barselona eliminisana iz Lige šampiona

fudbal, bajern, barselona, liga sampiona

Fudbaleri Bajerna pobedili su večeras na gostujućem terenu Barselonu sa 3:0, u utakmici petog kola Grupe C u Ligi šampiona i zauzeli prvo mesto u grupi pred osminu finala.

Bajern je poveo golom koji je postigao Sadio Mane u 10. minutu, što je bio njegov 10. pogodak ove sezone. Prednost je udvostručio Erik Maksim Čupo-Moting golom u 31. minutu, a konačan rezultat postavio je Benžamen Pavar golom u petom minutu nadoknade.

U 45. minutu sudija Entoni Tejlor dosudio je jedanaesterac za Barselonu, posle starta Matijsa de Lihta nad Robertom Levandovskim, ali je posle upotrebe VAR tehnologije poništio svoju odluku.

Bajern je u 55. minutu postigao gol kada je strelac bio Serž Gnabri, ali je pogodak poništen zbog ofsajda posle upotrebe VAR tehnologije.

To je bio tek drugi put u poslednjih 39 utakmica da je Barselona izgubila na svom stadionu u grupnoj fazi Lige šampiona.

Španski klub je i pre početka utakmice znao da neće moći da se plasira u osminu finala, pošto je u prvoj utakmici u toj grupi ranije danas Inter u Milanu pobedio Viktoriju Plzenj sa 4:0.

Bajern je kao prvi u grupi prošao u osminu finala, pošto ima svih pet pobeda i 15 bodova, a dalje je prošao i Inter koji ima 10. Barselona je treća sa četiri boda i na proleće će igrati u Ligi Evropa, a Viktorija Plzenj će završiti učešće u Evropi pošto je pretrpela svih pet poraza.

U poslednjem kolu 1. novembra, Bajern će na svom terenu dočekati Inter, a Barselona će u Plzenju igrati protiv Viktorije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS