Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website LK: Remi Partizana i Nice u Humskoj - | K-013 Portal

LK: Remi Partizana i Nice u Humskoj

partizan, nica, liga konferencija, fudbal

Fudbaleri Partizana i Nice odigrali su večeras na stadionu u Humskoj nerešeno 1:1, u utakmici drugog kola Grupe D Lige konferencija.

Gosti su poveli u drugom minutu preko Džoa Brajana, a bod crno-belima je doneo Fuseni Dijabate u 60. minutu.

Na tabeli Grupe D vodi Keln sa četiri boda, Nica i Partizan imaju po dva boda, dok Slovacko na poslednjem mestu ima jedan bod.

Već u drugom minutu do vodjstva dolaze gosti, nakon što je do odbijene lopte u šesnaestercu došao Brajan.

Četiri minuta kasnije Partizan je imao prvu šansu na meču. Centaršut u kazneni prostor uputio je Patrik Andrade, a glavom pored gola šutira Rikardo Gomeš.

Gosti su u 26. minutu mogli da povećaju rezultat, ali je posle udarca Gaetana Laborda odbranu upisao golman crno-belih Aleksandar Popović.

Francuski tim je i u 28. minutu bio u prilici za gol, kada je najviši u skoku bio Dante, a i ovog puta siguran je bio Popović.

Najbolju priliku u prvom delu Partizan je imao u 44. minutu, probio je Dijabate u peterac, a lopta je došla do Gomeša, čiji udarac je izblokiran.

U nastavku do lopte dolazi Bibras Natho, a njegov šut na gol liniji zaustavlja Jusef Atal.

Prvi do šansi u drugom delu dolaze gosti. U 54. minutu je slobodan udarac sa ivice šesnaesterca izveo Nikola Pepe, a lopta je otišla preko gola, dok je tri minuta kasnije Labord ostao sam pred golom, ali je šutirao daleko pored gola.

Crno-beli do izjednačenja dolaze u 60. minutu. Gomeš je ostavio loptu Nathu, koji dodaje Dijabateu, a fudbaler iz Malija se preciznim udarcem iz kaznenog prostora upisuje u strelce.

Partizan je u 70. minutu mogao i do vodjstva, nakon odlične kontre koju je istrčao Dijabate. On je u šesnaestercu ostavio loptu Gomešu, koji šutira preko gola.

Pokušao je domaći tim da dodje do tri boda, ali do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

Pre početka meča održan je minut ćutanja u pomen na nedavno preminulog kompozitora Kornelija Kovača, koji je izmedju ostalog komponovao i himnu Partizana.

Utakmici na stadionu Partizana prisustvovalo je 9.126 gledalaca.

Keln je u drugom meču ove grupe na svom terenu savladao Slovacko sa 4:2.

U sledećem kolu Partizan će gostovati Kelnu, a Nica igra na gostovanju protiv Slovackog. Mečevi trećeg kola Lige konferencija na programu su 6. oktobra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.