Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mesi nakon poraza od Saudijske Arabije: Nema izgovora, moramo da pobedimo u naredna dva meča - | K-013 Portal

Mesi nakon poraza od Saudijske Arabije: Nema izgovora, moramo da pobedimo u naredna dva meča

mesi, argentina, svetsko prvenstvo

Kapiten Argentine Lionel Mesi izjavio je da je poraz od selekcije Saudijske Arabije na startu Svetskog prvenstva veliki udarac za njegov nacionalni tim.

Saudijska Arabija je ranije danas napravila veliko iznenađenje na Mundijalu i u prvom meču Grupe C savladala Argentinu 2:1.
 
"Znali smo da Saudijska Arabija ima dobre igrače, ali nema izgovora za ovaj poraz. Bićemo jedinstveniji neko ikad. Ova grupa igrača je jaka, a to će i pokazati na terenu. Dugo se nismo našli u ovakvoj situaciji, ali sada moramo da pokažemo da smo spremni da se izdignemo iz ove situacije", rekao je Mesi, preneo je Fudbalski savez Argentine (AFA).
 
On je istakao da nije očekivao da će Argentina na ovaj način da počne Mundijal.
 
"Neke stvari se dešavaju sa razlogom. Moramo da se pripremimo za ono što dolazi. Moramo da pobedimo u naredna dva meča, jer sve zavisi od nas", naveo je Mesi.
 
Argentina će u naredna dva meča igrati sa Meksikom i Poljskom.
 
"Znali smo kako igra Saudijska Arabija. Nema druge opcije nego da podignemo glave i krenemo dalje. Danas je tužan dan, ali moramo da nastavimo dalje", rekao je selektor Argentine Lionel Skaloni.
 
Argentina će u drugom kolu grupe C 26. novembra igrati sa Meksikom.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.