Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Napoli ubedljiv protiv Liverpula - | K-013 Portal

Napoli ubedljiv protiv Liverpula

napoli, liverpul, liga sampiona

Fudbaleri Napolija pobedili su večeras na svom terenu ekipu Liverpula sa ubedljivih 4:1, u utakmici prvog kola Grupe A Lige šampiona.

Napoli je pitanje pobednika na stadionu „Dijego Armando Maradona“ rešio već u prvom poluvremenu pošto je poveo sa 3:0, a uz to nije iskoristio i jedan penal.

Sve je počelo u petom minutu kada je Džejms Milner igrao rukom, pa je sudija pokazao na belu tačku, a siguran izvodjač bio je Pjotr Zjelinski.

Italijanski tim je u 18. minutu imao veliku šansu da duplira prednost, ali Viktor Osimen nije iskoristio drugi jedanaesterac, odnosno Alison je odbranio njegov udarac. Prethodno je Virdžil van Dajk faulirao upravo Osimena, a sudija Karlos del Sero je posle konsultacija sa VAR-om pokazao na penal.

Napoli je u 31. minutu, ipak, stigao do drugog kola, a strelac je bio Andre Zambo Angiza. Sve je počelo greškom Džoa Gomeza, potom je „ispala“ odbrana Liverpula, a Angiza je posle duplog pasa sa Zjelinskim poslao loptu iza ledja Alisona.

Osimen je u 41. minutu morao da napusti teren zbog povrede, u igru je ušao Djovani Simeone koji je samo tri minuta kasnije iskoristio novu lošu reakciju Liverpula i povisio na 3:0.

Na samom početku drugog poluvremena, u 47. minutu, Zjelinski je drugi put savladao Alisona, a jedini gol za Liverpul je dva minuta kasnije postigao Luis Dijas lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

Ranije danas, Ajaks je na svom terenu pobedio Glazgov sa 4:0.

U drugom kolu, 13. septembra, Ajaks će igrati na Enfildu, a Rendžers će dočekati Napoli.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS