Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Vojvodinu u derbiju 13. kola - | K-013 Portal

Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Vojvodinu u derbiju 13. kola

superliga srbije, partizan

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija, nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, a derbi 13. kola igra se u nedelju u Beogradu, gde će Partizan dočekati Vojvodinu.

Prva utakmica igra se danas od 17 časova u Novom Pazaru, gde će domaći tim dočekati Mladost iz Lučana, a obe ekipe pokušaće da prekinu niz od po dva poraza.

Derbi kola igra se u nedelju od 19 časova u Humskoj, gde će Partizan dočekati Vojvodinu. Crno-beli žele da nastave dobar niz u prvenstvu kako bi popravili plasman na tabeli, ali i da se iskupe za katastrofalan poraz u šesnaestini finala Kupa Srbije, nakon što su u sredu posle jedanaesteraca izgubili u Sremskoj Mitrovici.

Partizan je odigrao 10 utakmica u prvenstvu i peti je na tabeli sa 21 bodom, a Vojvodina ima bod više, ali i utakmicu više na četvrtom mestu.

Vodeća Crvena zvezda igra u nedelju od 17 časova u Novom Sadu protiv ekipe Mladost GAT i želi pobedu kako bi zadržala prvo mesto na tabeli. Zvezda je jedina neporažena ekipa u ligi i prva je sa 26 bodova iz 10 utakmica. Novosadska ekipa je pretposlednja na tabeli sa osam bodova.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u ponedeljak od 16 časova na svom terenu protiv Radničkog iz Niša i moraju da pobede ako žele da sačuvaju drugo mesto na tabeli. Belo-crni imaju bod manje i utakmicu više od Zvezde. Ekipa iz Niša, koja je u prošlom kolu prekinula niz od tri utakmice bez pobede, trenutno je 10. na tabeli sa 12 bodova.

Ekipa TSC iz Bačke Topole dočekuje u subotu od 15 časova Radnik i pokušaće da nastavi niz dobrih rezultata koji su joj doneli treće mesto na tabeli. Tim Žarka Lazetića odigrao je svih 12 utakmica i ima 23 boda, dok je Radnik jedina ekipa bez pobede u prvenstvu i poslednji je na tabeli sa četiri boda.

Fudbaleri Javora dočekuju u subotu od 17 časova Voždovac i pokušaće da prekinu niz bez pobede, Napredak će dva sata kasnije u Kruševcu igrati protiv Kolubare, dok će Spartak u nedelju od 15 časova dočekati Radnički 1923 i pokušati da prekine niz od četiri poraza.

Utakmice 13. kola Super lige:

Danas:

Novi Pazar – Mladost (17.00)

Subota:

TSC – Radnik (15.00)
Javor – Voždovac (17.00)
Napredak – Kolubara (19.00)

Nedelja:

Spartak – Radnički 1923 (15.00)
Mladost GAT – Crvena zvezda (17.00)
Partizan – Vojvodina (19.00)

Ponedeljak:

Čukarički – Radnički (16.00)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.