Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novi Pazar pobedio i u Novom Sadu - | K-013 Portal

Novi Pazar pobedio i u Novom Sadu

novi pazar, superliga

Fudbaleri Novog Pazara nastavili su sjajan niz u superligi. Upisali su petu uzastopnu pobedu, a ovoga puta sva tri boda osvojili su u Novom Sadu. U osmom kolu super lige, slavili su protiv ekipe Mladosti GAT 2:1.

Gosti su od starta meča na stadionu „Karađorđe“ nametnuli svoj ritam, a već u 12.minutu njihovo sigurno vođstvo sprečio je kapiten domaćih, Aleksa Milojević. Samo minut kasnije, na semaforu je stajalo 0:1, posle odličnog prodora i sigurne završnice Andrije Majdevca. Nastavili su Pazarci sa napadima, a već posle dvadeset minuta duplirali su prednost. Lončar je promašio iz izgledne pozicije, a već u sledećem napadu, Majdevac je ponovo rutinski matirao Milojevića, prenosi RTV.

Prvi ozbiljniji napad domaćih, Milan Mirosavljev nije uspeo da završi preciznijim udarcem, pa se na odmor otišlo sa dva gola prednosti za Pazarce.

Već u drugom minutu nastavka, igrači Mladosti su imali razloga za slavlje. Sjajan solo prodor, Andrija Radulović krunisao je evrogolom.

Domaći su od tog trenutka preuzeli inicijativu, ali nisu uspeli da stvore konkretne prilike, dok su gosti nastavili sa stpljivom igrom, a iz kontri i polukontri, Mijić i Bogdanovski mogli su da donesu ubedljiviji trijumf ekipi Vladimira Gaćinovića. Na kraju je ostalo Mladost GAT – Novi Pazar 1:2.

Sa petim uzastopnim trijumfom, Novi Pazar je upisao 15.bod i definitivno zaslužio epitet najprijatnijeg iznenađenja super lige. Mladost je ostala na samo 4 boda i u nastavku šampionata očekuje je velika borba kako bi izbegla trenutnu poziciju u zoni ispadanja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS