Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan u Humskoj ubedljiv protiv Hamruna u prvom meču plej-ofa za LK - | K-013 Portal

Partizan u Humskoj ubedljiv protiv Hamruna u prvom meču plej-ofa za LK

fk partizan, hamrun, liga konferencija

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na stadionu u Humskoj malteški Hamrun sa 4:1, u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija.

Strelci za domaću ekipu bili su Rikardo Gomeš u 15, Slobodan Urošević u 25, Fuseni Dijabate u 33. i Patrik Andrade u 77. minutu.

Jedini gol za Hamrun postigao je Metju Gilomje u 52. minutu.

Gosti su u petom minutu preko Džonija uputili prvi udarac na meču, ali je lopta od bloka otišla u korner.

Pet minuta kasnije prvu šansu za Partizan imao je Kvinsi Menig, čiji je šut odbranio golman gostiju Henri Bonelo.

U 15. minutu Partizan dolazi do prvog gola, kada se u strelce upisuje Gomeš. Napadač crno-belih je iskoristio proigravanje Meniga, obišao golmana gostiju i poslao loptu u gol.

Na drugi gol čekalo se do 25. minuta, kada je posle kornera najviši u skoku bio Urošević.

Nastavio je domaći tim sa dobrom igrom, koja je krunisana još jednim golom u 33. minutu. Kontranapad je pokrenuo Menig, dodao loptu Andradeu, koji je u šesnaestercu video samog Dijabatea, a fudbaler iz Malija je lako savladao golmana Hamruna.

Roko Prša je u prvom minutu nadoknade izveo slobodan udarac za goste, golman Partizana Aleksandar Popović je prilikom odbrane ispustio loptu, a u nastavku akcije gol postiže Huan Korbolan. Ipak njegov gol poništen je zbog prekršaja nad golmanom crno-belih.

Hamrun je bolje počeo drugi deo meča, a rezultat su smanjili u 52. minutu. Posle kornera glavom je pogodak postigao Gilomje.

Dominaciju gostiju na početku drugog poluvremena prekinuo je napad Partizana iz 63. minuta , koji se završio udarcem Andradea pored gola.

Šest minuta kasnije crno-beli su mogli do još jednog gola, ali je posle kornera pored gola šutirao Svetozar Marković.

Ipak Partizan u 77. minutu ponovo dolazi do tri gola prednosti, nakon što je iz šesnaesterca precizan udarac uputio Andrade.

Na stadionu u Humskoj do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija na programu je za sedam dana na Malti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.