Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pižon o startu Mundijala: Možemo da napravimo problem Brazilu - | K-013 Portal

Pižon o startu Mundijala: Možemo da napravimo problem Brazilu

vladimir petrovic pizon, mundijal

Legenda srpskog fudbala Vladimir Petrović Pižon je prokomentarisao sastav Dragana Stojkovića Piksija za Mundijal u Kataru.

Petrović je bio učesnik na dva Mundijala 1974. i 1982. godine, a za sastav Srbije u Kataru rekao je na RTS-u da je podjednak kvalitet među starterima i rezervama. 
 
"Napravio je dobru atmosferu što se vidi i na utakmicama. Igrači su davali maksimum. Neke utakmice smo odigrali slabije, takve ne bi trebalo da se ponove. Imamo 26 podjednakih igrača. Piksi može da unosi izmene i da se ne izmeni stil igre. Možemo da napravimo rezultat, ali neće biti lako. Protivnici su stvaro teški", naveo je Pižon.
 
Srbija otvara Mundijal protiv Brazila. Pižon se prisetio duela sa njima 1974, kada su bili branioci titule, završenog 0:0. Tvrdi da ovi "Orlovi" mogu da ponove dobar rezultat.
 
"Možemo i mi da napravimo tako nešto. Imamo golgetere, izvanrednu sredinu terena i dobru odbranu. Možemo da napravimo problem Brazilu, ali ne treba da se misli da ćemo ih pobediti, da se ne bi opustili", kaže Petrović.
 
Sa selektorom Stojkovićem deli zvanje "Zvezdine zvezde" i potpuno je saglasan po pitanju izbora igrača za Katar. 
 
"Piksi je imao laku odluku. Ti igrači koji su do sada igrali, oni i zaslužuju da idu. Oni su se i plasirali, dobro je uradio", rekao je Pižon.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.