Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Poraz Čukaričkog i u Holandiji za oproštaj od Evrope - | K-013 Portal

Poraz Čukaričkog i u Holandiji za oproštaj od Evrope

cukaricki, liga evrope

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su danas u Enšedeu od ekipe Tventea sa 1:4, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija i tako završili takmičenje u Evropi.

Posle pobede od 3:1 u Beogradu, Tvente je večeras novim ubedljivim trijumfom potvrdio plasman u plej-of kvalifikacija gde će igrati protiv Fjorentine.

Čukarički je poveo pogotkom Luke Andžića u sedmom minutu, ali je Tvente preokrenuo golovima Robina Prepera u 17, Mihela Vlapa u 34. i Hristosa Colisa u 84. i 92. minutu.

Ekipa sa Banovog brda je od prvog minuta krenula ofanzivno i to joj se isplatilo već u sedmom minutu kada je Adžić sjajno prošao po levoj strani, prihvatio pas Bojana Roganovića, i loptu kroz noge golmana domaćeg tima poslao u mrežu.

Tvente je deset minuta kasnije izjednačio golom Prepera. Posle centaršuta sa leve strane, Mohamed Badamosi je promašio loptu koja je završila pred golom Čukaričkog odakle je Preper sa nekoliko metara bez problema savladao Novaka Mićovića.

Domaći tim je nakon toga gola preuzeo kontrolu nad igrom, pa je u 34. minutu preokrenuo rezultat pogotkom Vlapa. Posle centaršuta sa desne strane, igrač Tventea je sa peterca glavom savladao golmana Čukaričkog i doneo svom timu vodjstvo od 2:1.

Tvente je i u nastavku kontrolisao dešavanja na terenu, a pobedu domaćeg tima je u finišu meča potvrdio Colis golovima u 84. i 92. minutu.

Mečevi plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija na programu su 18. i 25. avgusta.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.