Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Remi Atletiko Madrida i Bajer Leverkuzena u Ligi šampiona - | K-013 Portal

Remi Atletiko Madrida i Bajer Leverkuzena u Ligi šampiona

atletiko madrid, bajer, liga sampiona

Fudbaleri Atletika i Bajer Leverkuzena odigrali su večeras u Madridu nerešeno 2:2, u meču petog kola Grupe B Lige šampiona.

Poveo je Bajer u 10. minutu golom Muse Dijabija. Nakon gledanja VAR-a sudija je odlučio da nije bilo prekršaja nad Grizmanom na početku akcije i priznao pogodak gostiju.

Atletiko je izjednačio golom Janika Karaska u 22. minutu, posle asistencije Grizmana.

Novo vodjstvo Bajeru doneo je sedam minuta kasnije preciznim udarcem Kalim Hadson-Odoi.

Na startu drugog poluvremena, Atletiko ponovo stiže do izjednačenja. Rodrigo De Paul je preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca postigao gol u 50. minutu.

Veliku šansu da stigne do pobede Atletiko je propustio u osmom minutu sudijske nadoknade vremena. Nakon što je jedan igrač Bajera igrao rukom u svom šesnaestercu sudija je dosudio penal. Karasko je preuzeo odgovornost na sebe, ali golman Hradecki je uspeo da odbrani njegov udarac.

Ranije danas, u istoj grupi, Porto je pobedio u gostima Klub Briž sa 4:0.

Porto i Klub Briž su kolo pre kraja obezbedili plasman u osminu finala Lige šampiona. Porto je prvi u grupi sa 10 bodova, a Klub Briž je na drugom mestu sa bodom manje.

Atletiko je treći sa pet bodova, a Bajer četvrti sa četiri poena. U poslednjem kolu će se odlučivati ko će od ove dve ekipe kao trećeplasirani takmičenje nastaviti u Ligi Evropa.

U poslednjem kolu, Atletiko će gostovati Portu, a Bajer će dočekati Klub Briž.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.