Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sigurna pobeda Sitija, dva gola Žezusa, Mitrović promašio penal - | K-013 Portal

Sigurna pobeda Sitija, dva gola Žezusa, Mitrović promašio penal

fudbal, mancester siti, zezua, mitrovic, bornmut

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas na svom terenu ekipu Bornmuta sa ubedljivih 4:0, u utakmici drugog kola Premijer lige.

Siti je drugu pobedu u novoj sezoni obezbedio već u prvom poluvremenu pošto je golovima Ilkaja Gundogana u 19, Kevina de Brujnea u 31. i Fila Fodena u 37. minutu stigao do velikih 3:0. Konačan rezultat je u 79. minutu autogolom postavio Džeferson Lerma.

Fudbaleri Sitija će u narednom kolu gostovati Njukaslu, dok će Bornmut ugostiti Arsenal koji je danas na svom terenu slavio protiv Lestera sa 4:2 i tako upisao drugi trijumf. 

Golovima Gabrijela Žezusa u 23. i 35. minutu, Arsenal je poveo sa 2:0, Vilijam Saliba je autogolom u 53. minutu smanjio rezultat, da bi samo dva minuta kasnije Granit Džaka ponovo doneo dva gola prednosti Arsenalu.

Lester je u 74. minutu preko Džejmsa Medisona ponovo vratio u meč, ali je Arsenal dva minuta kasnije pogotkom Gabrijela Martinelija potvrdio pobedu.

Ekipa Lestera, koja je ostala na jednom osvojenom bodu, pokušaće da prvu pobedu u novoj sezoni upiše u narednom kolu kada će dočekati Sautempton.

Sautempton je danas upisao prvi bod u novoj sezoni, pošto je na svom terenu odigrao 2:2 sa Lidsom.

Strelac oba gola za Lids bio je Rodrigo, u 46. i 60. minutu, dok su izjednačenje i bod Sautemptonu doneli Džo Aribo u 72. i Kajl Voker-Peters u 81. minutu.

Fudbaleri Vulverhemptona i Fulama odigrali su 0:0. Bliži pobedi bio je Fulam, ali srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović u 81. nije iskoristio penal.

Fulam će u narednom kolu dočekati Brentford, dok ć eVulverhempton gostovati Totenhemu.

Golova nije bilo ni na meču Brajton – Njukasl.

Njukasl i Brajton trenutno imaju po četiri boda, Fulam dva, a Vulverhempton jedan bod.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.