Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stojković: Moramo biti veliki i kada nam ne ide - ostajem selektor Srbije - | K-013 Portal

Stojković: Moramo biti veliki i kada nam ne ide - ostajem selektor Srbije

piksi, orlovi

Selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković izjavio je da nije zadovoljan rezultatom na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali je istakao da sa nacionalnim timom nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2024. godine.

Naša selekcija nije uspela da se plasira u osminu finala SP u Kataru. Srbija je večeras poražena od Švajcarske 3:2, dok je Kamerun pobedio Brazil 1:0 u mečevima poslednjeg, trećeg kola grupe G na Mundijalu u Kataru. Brazil i Švajcarska su izborili osminu finala, dok su Kamerun i Srbija završili učešće na Mundijalu.

"Želim da čestitam Švajcarskoj na zasluženoj pobedi. Nismo zadovoljni rezultatom. Imali smo mnogo problema od samog dolaska. Imali smo mnogo kadrovskih problema, momci su se borili koliko su mogli, dali su sve od sebe. Za ovaj nivo nije dovoljno, ali postoje opravdani razlozi zašto je to tako. Što se tiče mog statusa, naravno da ostajem. U martu nastavljamo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo", rekao je Stojković na konferenciji za novinare.

On je istakao da je čestitao fudbalerima u svlačionici posle poraza od Švajcarske.

"Treba biti dostojanstven i u uspesima i u porazima. U svlačionici sam pružio ruku mojom momcima i rekao da moramo biti veliki i kada nam ne ide", dodao je selektor Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.