Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Totenhem pobedio Fulam za drugo mesto, gol Mitrovića - | K-013 Portal

Totenhem pobedio Fulam za drugo mesto, gol Mitrovića

totenhem, fudbal, fulam

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu u londonskom derbiju Fulam sa 2:1, u utakmici šestog kola Premijer lige i popeli se na drugo mesto na tabeli.

Totenhem je poveo golom Pjera-Emila Hejbjerga u 40. minutu, a prednost je udvostručio Hari Kejn pogotkom u 75. Konačan rezultat postavio je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović u 83. minutu, svojim šestim golom u Premijer ligi ove sezone.

Posle upotrebe VAR tehnologije zbog ofsajda je poništen gol igrača Totenhema Rišarlisona u prvom minutu nadoknade vremena.

Totenhem je posle četvrte pobede drugi na tabeli sa 14 bodova, a Fulam je pretrpeo drugi poraz i zauzima 10. mesto sa osam bodova.

Fudbaleri Čelsija pobedili su na svom terenu u londonskom derbiju Vest Hem sa 2:1.

Gosti su poveli u 62. minutu golom koji je postigao Majkl Antonio, a Čelsi je izjednačio u 76. munutu golom Bena Čilvela. Pobedu Čelsiju doneo je Kaj Haverc u 88. minutu.

Vest Hem je postigao pogodak u 90. minutu kada je strelac bio Maksvel Korne, ali je posle upotrebe VAR tehnologije gol poništen zbog prekršaja.

Posle treće pobede Čelsi je peti na tabeli sa 10 bodova, a Vest Hem je 17. sa četiri boda.

Fudbaleri Vulvhemptona pobedili su kao domaćini Sautempton sa 1:0 i ostvarili prvi trijumf u ligi ove sezone.

Jedini gol postigao je Danijel Podense u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Vulverhempton ima šest bodova na 14. mestu na tabeli, a Sautempton ima bod više na 12. mestu.

Njukasl je poslednjih pet utakmica bez pobede nakon što je na svom terenu odigrao nerešeno 0:0 protiv Kristal Palasa. Brentford je na svom terenu pobedio Lids sa 5:2, a Bornmut je kao gost bio bolji od Notingem Foresta sa 3:2.

Kasnije igraju Aston Vila – Mančester siti.

Ranije danas u gradskom derbiju Everton i Liverpul odigrali su na Gudisonu 0:0.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS