Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Trener Zvezde: Trenutak nepažnje nas je koštao boljeg rezultata - | K-013 Portal

Trener Zvezde: Trenutak nepažnje nas je koštao boljeg rezultata

milos milojevic, fk crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je da je njegova ekipa morala da iskoristi šanse u večerašnjoj utakmici protiv Monaka i da ju je trenutak nepažnje koštao boljeg rezultata u prvom kolu Lige Evropa.

„Za pozitivan rezultat falilo je da se iskoriste šanse u ovakvim utakmicama protiv ekipa koje su na jednom nivou i igraju ligu koja je kvalitetnija od naše. Te šanse, polušanse, polukontre, moraju da se iskoriste da bi rezultat bio povoljan. Imali smo dobrih prilika, malo je falilo, jedan trenutak nepažnje nas je koštao boljeg rezultata“, rekao je Milojević posle utakmice za televiziju Arena sport.

Fudbaleri Zvezde izgubili su večeras na svom terenu od Monaka sa 0:1, u prvom kolu Grupe H u Ligi Evropa.

„Mislim da smo mogli da rešimo utakmicu u prvom poluvremenu, da promenimo tok utakmice, da okrenemo trend. Čestitam momcima na zalaganju, što su ispunili sve zahteve koje je stručni štab postavio. Borbenost i druga energija u odnosu na prethodne utakmice, Javor, TSC. To je pozitivno iz ove utakmice, poraz nikad nije, naravno“, naveo je Milojević.

On je dodao da je Zvezda uspela da parira fizički jakom i brzom timu dobrom postavkom u bloku, agresivnom igrom i zalaganjem igrača.

„Danas su svi dali odbrambeni doprinos i napadači. Malo nam je falilo da to rešimo, ali jednostavno nekad neće. To je put da se okrene trend, da se radi isto i da se u narednim utakmicama udje istim intenzitetom“, rekao je trener Zvezde.

Govoreći o spornoj situaciji kada su igrači Zvezde tražili penal nakon što je El Fardu Ben pao u šesnaestercu, Milojević je rekao da su mu rekli da je bio penal, da je nezahvalno komentarisati, ali da u ekipi nisu zadovoljni svim odlukama sudije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.