Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vučelić ostaje na čelu Partizana, skupština kluba nije prihvatila da ga razreši funkcije - | K-013 Portal

Vučelić ostaje na čelu Partizana, skupština kluba nije prihvatila da ga razreši funkcije

milorad vucelic, fk partizan

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić ostaje na čelu kluba, odlučeno je na Skupštini crno-belih.

Vučelić je nakon dužeg izlaganja o svemu što je urađeno u poslednjih osam godina predložio Skupštini da ga razreši funkcije, ali je dobio poverenje i nastaviće da vodi klub.

Skupština je kasnila više od dva sata.

Fudbaleri Partizana igraće naredne sezone na evropskoj sceni jer je ispunio sve uslove da dobije licencu, saopštio je Vučelić na Skupštini kluba.
 
"Hoću da vas obradujem, danas su uslovi za sticanje licence za igranje Partizana u Evropi ispunjeni. Hoću ponovo, iz sveg srca za to da zahvalim predsedniku, Aleksandru Vučiću i državi Srbiji, koja je svestrano i presudno pomogla", rekao je Vučelić.
 
On je dodao da je svestan da će Uprava sada biti pod dodatnim pritiskom navijača.
 
"Mogu posle ovoga da viču i jedno i drugo. Znam da će biti vređanja, da ne pominjem sad koja, znam da će se čuti i 'Uprava, napolje'. Samo, ne osećam se krivim. Učinio sam sve po meri svojih maksimalnih mogućnosti. One jesu ograničene, ali su po mojoj meri", poručio je Vučelić.
 
Partizan je trenutno u nezavidnoj situaciji kada je takmičenje u prvenstvu u pitanju i zauzima treće mesto na tabeli sa 19 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS