Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zaneti: Biće teško protiv Hrvatske; Petković: Nemamo plan kako da zaustavimo Mesija - | K-013 Portal

Zaneti: Biće teško protiv Hrvatske; Petković: Nemamo plan kako da zaustavimo Mesija

mundijal, hrvatska, argentina

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti izjavio je da fudbalsku reprezentaciju Argentine očekuje teška utakmica s Hrvatskom u polufinalu Svetskog prvenstva, ali je dodao da je uveren da će južnoamerička selekcija da se plasira u finale Mundijala u Kataru, prenosi "Mundo deportivo".

Argentina će u utorak u polufinalu SP igrati sa Hrvatskom.

"Biće to teška utakmica, jer je Hrvatska velika ekipa. Neće da bude lako, ali poznavajući situaciju među argentinskim igračima, uveren sam da će dobro da odigraju" rekao je Zaneti.

Hrvatska je posle boljeg penala eliminisala Brazil. Argentina je takođe posle boljeg izvođenja penala bila bolja od Holandije.

"Voleo bih da je Brazil pobedio Hrvatsku, jer bismo sada u polufinalu gledali južnoamerički 'Superklasiko', meč koji se posebno preživljava u naše dve zemlje", naveo je Zaneti, koji je za reprezentaciju Argentine odigrao 143 meča.

U drugom polufinalu SP u sredu će igrati Francuska i Maroko.

Petković: Nemamo plan kako da zaustavimo Mesija

Hrvatski fudbalski reprezentativac Bruno Petković izjavio je da je cilj njegovog tima da se plasira u finale Svetskog prvenstva u Kataru, prenose hrvatski mediji.

"Još nemamo plan da zaustavimo Lionela Mesija. Nikada nismo imali plan da zaustavimo pojedinca, već uvek želimo da zaustavimo ceo tim. Mislim da su mediji potcenili naš prvi rezultat na SP protiv Maroka. Tada smo videli da je Maroko reprezentacija, koja je napravila ogroman uspeh", naveo je Petković.

Hrvatska je u četvrtfinalu SP eliminisala Brazil posle boljeg izvođenja penala. Posle 90 minuta nije bilo golova, a onda su pobednika odlučili penali pošto je bilo 1:1 posle dodatnih 30 minuta.

"Na terenu igramo jedan za drugog, mi smo kao porodica. Svi znaju da šutiraju penale, ali morate da budete mentalno spremni da izvedete penal. Gol protiv Brazila je bio najvažniji pogodak u mojoj karijeri. Igram za sebe i svoju reprezentaciju. To je nešto što ćemo ja i moja deca prepričavati. Ja sam veliki fan pravog Ronalda. On je igrač koji je uživao u fudbalu. Izgledalo je kao da se svi muče na terenu, a on je igrao sa osmehom", zaključio je Petković.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS