Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda pustila u prodaju pakete ulaznica za LE; Džajiću u čast povučen dres sa brojem 11 - | K-013 Portal

Zvezda pustila u prodaju pakete ulaznica za LE; Džajiću u čast povučen dres sa brojem 11

fk crvena zvezda, liga evrope, lige evrope

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je u slobodnu prodaju pustio pakete ulaznica za mečeve grupne faze Lige Evrope protiv Monaka, Ferencvaroša i Trabzona.

Cene paketa ulaznica su sledeće: sever - 3.000 dinara, jug - 3.000, istok 6.000 dinara, zapad - 7.500, VIP zapad - 12.000, VIP 1 - 30.000, VIP 2 - 30.000, VIP galerija - 40.000, Pet Zvezdinih zvezda - 60.000 dinara.

Blagajne Marakane danas će raditi do 16.00, a sutra od 12.00 do početka meča sa TSC iz Bačke Topole u 20.00.

Od ponedeljka do srede na stadionu "Rajko Mitić" prodaja na šalterima će se odvijati od 10.00 do 19.00, a u četvrtak, 8. septembra, od 12.00 pa do početka utakmice protiv Monaka (21.00).

Zvezda povlači dres sa brojem 11 Džajiću u čast

Fudbalski klub Crvena zvezda na kraju sezone zauvek će povući dres sa brojem 11 u čast legendarnog Dragana Džajića.

To je objavio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić na svečanosti povodom 60 godina od dolaska Dragana Džajica u Zvezdu. Broj 11 trenutno nosi Oan Bukari, ali će ga promeniti na kraju sezone.

Džajić: Sve želje ispunjene, igrati za Zvezdu najveća

Draga naša Zvezdo, hvala vam što ste 60 godina pretvorili u ovo nezaboravno veče. Nema reči koje su dostojne sreće, ponosa i časti koju ste mi ukazali u najsvečanijem trenutku u mojoj profesionalnoj karijeri. Više nemam neostvarenih želja, sve su ispunjene pod našom srećnom Zvezdom. Vredelo je", rekao je legendarni Dragan Džajić na svečanosti povodom 60 godina od njegovog dolaska među crveno-bele.

"Naravno da su titule u Bariju i Tokiju nešto posebno, ali svi trofeji su mi pođednako važni. Verujte mi, najdraže od svega mi je to što sam imao privilegiju da igram za Zvezdu. Sve drugo je lepo, ali najlepše je nositi Zvezdin dres na terenu", rekao je Džajić posle svečanosti.

On je rekao da se nada da će još dugo živeti, biti uz Zvezdu i pomagati koliko može.

"Zvezda je deo mog života, nadam se da će nove generacije uspeti i da me prevaziđu. Ako sam mogao ja da dođem sa Uba sa 17 godina, zašto ne bi mogao neko i sada", istakao je Džajić i konstatovao da mu je veoma drago što Zvezda ponovo dominira srpskim fudbalom.

"I kada sam bio igrač, kasnije i kao funkcioner, uvek sam mislio da mogu bolje. Tako da verujem da i sada Zvezda može i bolje i još više", poručio je Džajić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.