Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda sigurna protiv Voždovca za nastavak pobedničkog niza - | K-013 Portal

Zvezda sigurna protiv Voždovca za nastavak pobedničkog niza

crvena zvezda, vozdovac, superliga srbije, fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Voždovca sa 4:0, u utakmici šestog kola Super lige Srbije.

Izabranici Dejana Stankovića zadržali su maksimalan učinak u domaćem šampionatu i prvi su na tabeli sa 15 osvojenih bodova iz pet utakmica.

Na drugoj strani, Voždovac je doživeo drugi poraz i sa osam osvojenih bodova iz šest mečeva zauzima osmo mesto na tabeli.

Crveno-belima je bilo potrebno samo osam minuta da reše pitanje pobednika na ovom meču. Prvo je mrežu Voždovca zatresao Aleksandar Pešić u trećem minutu, a već u osmom minutu Osman Bukari je duplirao prednost domaće ekipe.

Pobedu Zvezde pred nešto više od 9.000 navijača na stadionu „Rajko Mitić“ potvrdili su El Fardu Ben u 84. i Mirko Ivanić, koji je posle tri asistencije, u 88. minutu savladao golmana gostujućeg tima.

Fudbaleri Crvene zvezde bi u narednom kolu Super lige Srbije trebalo da gostuju Čukaričkom, ali će ta utakmica po navodima medija biti odložena zbog meča protiv Makabija iz Haife u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Voždovac će u sedmom kolu domaćeg šampionata dočekati Kolubaru.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.