Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ivana Vuleta najbolja na Balkanu, Angelina Topić 'Zvezda u usponu' - | K-013 Portal

Ivana Vuleta najbolja na Balkanu, Angelina Topić 'Zvezda u usponu'

ivana vuleta, angelina topic

Srpska skakačica udalj Ivana Vuleta proglašena je danas u Atini za najbolju atletičarku Balkana, dok je skakačica uvis Angelina Topić dobila priznanje „Zvezda u usponu“, u izboru Asocijacije balkanskih atletskih federacija.

„Najbolja atletičarka Balkana peti put. Razmazila sam se. Hvala, bila je ovo još jedna nezaboravna sezona“, napisala je Vuleta na društvenim mrežama posle dodele nagrade na gala večeri u Atini.

Ivana Vuleta je ove godine odbranila titulu na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje je u martu održano u Beogradu, potom je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu, a sezonu je završila pobedom u finalu Dijamantske lige u Cirihu.

Skakačica uvis, 17-godišnja Angelina Topić dobila je priznanje „Zvezda u usponu“ nakon sjajne sezone.

Ona je Svetskom prvenstvu za juniore u Kaliju osvojila bronzanu medalju skokom od 1,93 metra, okitila se bronzom i na Evropskom prvenstvu za seniore u Minhenu, dok je šampionatu Evrope za mladje juniore u Jerusalimu osvojila zlatnu medalju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.