Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Medalje za pančevačke strelce u na Grand-prix Novog Sada - | K-013 Portal

Medalje za pančevačke strelce u na Grand-prix Novog Sada

grand prix, novi sad, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano tradicionalno međunarodno takmičenje Grand-prix Novog Sada na kojem je nastupilo petnaest zemalja i među njima i četiri takmičara Streljačke družine "Pančevo 1813 ".

Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju sa rezultatom od 622, 4 kruga vazdušnom puškom u kategoriji juniora, a u konkurenciji seniora je nastupio u finalu sa osme i završio na šestom mestu.

Malokalibarskom puškom,u trostavu juniora 3x20, Aleksa Rakonjac je zauzeo sedmo mesto sa 569 krugova.

Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju sa 619,4 kruga vazdušnom puškom u kategoriji juniorki, a u konkurenciji seniorki je bila jedanaesta i vrlo blizu finala.

U kategoriji juniora malokalibarskim pištoljem slobodnog izbora PSI, Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju sa 522, a Velimir Ninković je osvojio bronzanu medalju sa 488 krugova, dok su u konkurenciji seniora zauzeli četvrto i šesto mesto. Vazdušnim pištoljem Marko Ninković je sedmi junior sa 553 a sa 547 krugova, Velimir je deveti junior.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.