Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAC Aleksa Rakonjac dobar u tri discipline na Svetskom prvenstvu u Egiptu - | K-013 Portal

PANČEVAC Aleksa Rakonjac dobar u tri discipline na Svetskom prvenstvu u Egiptu

aleksa rakonjac, pancevo, streljastvo

U sastavu juniorske reprezentacije Srbije, na Prvenstvu Sveta u Kairu, od 12 do 22.oktobra 2022.godine, pored Marka Ivanovića iz Kragujevca i Petra Erdei iz Novog Sada, nastupio je i pančevac Aleksa Rakonjac.

Najpre je nastupila kompletna juniorska ekipa vazdušnom puškom i osvojila deveto mesto. Aleksa Rakonjac se zatim, u pojedinačnom nastupu vazdušnom puškom plasirao na 33. mesto sa postignutih 620,0 krugova, a u disciplini mešovitih parova vazdušnom puškom, u miksu sa Anjom Popović iz Beograda, se plasirao na 21.poziciju.

Aleksa se vratio iz Egipta sa bogatim iskustvom, što će mu znatno koristiti u nastupima u naredne dve godine za juniorsku reprezentaciju Srbije, i povećati rezultate i plasmane, kao i u nastupima do kraja ove godine. Slede nastupi na međunarodnim takmičenjima u

Beogradu, Smederevu, Njitri, Budimpešti, Zagrebu, Beogradu i Osijeku i dva domaća tamičenja, na kojima će Aleksa održavati formu do velikih takmičenja početkom naredne godine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.