Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKI miks puškom Iva i Aleksa Rakonjac pobedio prvog dana prvenstva u Beogradu - | K-013 Portal

PANČEVAČKI miks puškom Iva i Aleksa Rakonjac pobedio prvog dana prvenstva u Beogradu

streljastvo, pancevo 1813, iva rakonjac, aleksa rakonjac

U petak, 9. decembra, prvog dana 47. Internacionalnog prvenstva Beograda, koje se održava u sali Bellexpo centra, na 60 elektronskih meta,, sa 300 učesnika iz 11 zemalja, završeno je takmičenje mešovitih parova vazdušnom puškom i pištoljem.

Pančevački miks-mešoviti par iz Streljačke družine ''Pančevo 1813'' je nastupio u sastavu Iva i Aleksa Rakonjac i u konkurenciji od 13 ekipa vazdušnom puškom, je uspeo da se plasira u finale na drugu poziciju ,koja time i garantuje srebrnu medalju.

U nastavku borbe u finalu, Iva i Aleksa pobedili su bugarski miks tim Tanju Rizovu i Antona Rizova, rezultatom od 16.12 i osvojili zlatne medalje i novčanu nagradu.

Mešoviti par pištoljem je bio sastavljem od pančevca Marka Ninkovića, koji je odlično otpucao 281 krug, i Nađe Martinović iz Partizana, kojoj danas nije išlo najbolje pa su zauzeli jedanaesto mesto.

Drugog dana nastupaju pojedinačno svi juniori i seniori puškom i pištoljem, dok će trećeg dana nastupiti svi u seniiorskoj opštoj kategoriji, i boriti se za ulazak u finale od osam najboljih i medalje.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.